12.08.2022  |  Klima, miljø og energi

Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi befinder os midt i verdens største klima -og energikrise nogensinde, og vi danskere fører an som et af de lande med absolut størst udledning af Co2 pr. indbygger.

Derfor er digitalisering af energieffektivitet og grøn omstilling i Danmark, sat øverst på dagsordenen hos Schneider Electric når vi den 1.-3. september deltager til Klimafolkemødet

Det virker til, at vi lige nu lukker øjnene for, at Danmark blandt de absolut største udleder af CO2 per indbygger og satser på storstilede projekter efter 2030, men hvilke løsninger har vi allerede i dag?

Denne problematik rejser det indlysende spørgsmål:

”Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?”.

Til Klimafolkemødet i Middelfart den 1.-3. september vil den nuværende klimaudfordring, med udgangspunkt i årets tema ”Klimahandling sammen”, blive taget op til debat. Formålet med Klimafolkemødet er, at inspirere til handling på tværs af organisationer, borgere og politikere.

Schneider Electric deltager på folkemødet, og vil blandt andet komme ind på hvilke tiltag, vi bør tage i kommunerne, industri og privat. I paneldebatten den 2. september kl 14:00 i det Orange telt vil vi stillet skarpt på, hvad det kræver af politikere, virksomheder og forbrugerne at opnå en digital og energieffektiv grøn omstilling.

Med debatten ønsker vi at komme et skridt nærmere en løsning og inspirere andre virksomheder, forbrugere og politikere til at finde frem til, hvordan fremtidens grønne omstilling er digital og energieffektiv.

Vær med, sammen med os, når vi i starten af september til Klimafolkemødet sætter klimaet øverst på dagsordenen og inspirer til handling. Vi ses den 2. september.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere