Medlemsprofiler Se alle
Bæredygtig
Klima, miljø og energi
Indspark: Sådan kan virksomheder imødekomme FN's Verdensmål ved hjælp af solenergi
Supply chain

Fairtrade lancerer nyt interaktivt risiko-kort: At ignorere risici i forsyningskæden får dem ikke til at forsvinde
Fairtrades nye risikokort sætter fokus på de største risici i forhold til menneskerettigheder og miljø i de områder, Fairtrade arbejder. Kortet viser, hvordan risikovurdering og samarbejde med lokale producenter er afgørende i ansvarlige forsyningskæder.
Indhold fra partner
Supply chain

Salling Group investerer milliarder i grøn strøm: ”Det er handling ikke ord, der gælder”
Det var et rent tilfælde, at Salling Group havde en grøn energiplan klar, da energikrisen i år rykkede ind i Europa. Nu er den til gavn på både den klimamæssige og økonomiske bundlinje.
Samfund

Hvor er detailhandlen henne?
Hvorfor bugner det ikke af bæredygtige varer i detailhandlen? Hvorfor er der ikke det ikke tydeligt signaleret hvor vi kan finde bæredygtige varer især i de store varehuse, men også mindre butikker?
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

P+ investerer mere end en halv mia. kr. i bæredygtig fond
Pensionskassen P+ har investeret i en nyoprettet fond, der skal forhindre et gigaton CO2 i at blive udledt til atmosfæren.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

OOhh’s Mail Me koncept tager CO2 neutralitet til et nyt bæredygtigt niveau i blomster branchen
Lübech Living tager med OOhh's nye Mail Me potte CO2 neutralitet til et nyt bæredygtigt niveau i blomster branchen.
Indhold fra partner
Samfund

Uklare EU-regler hæmmer bæredygtige investeringer
EU’s regelsæt for bæredygtige investeringer er næsten to år gammelt. Men på grund af upræcise formuleringer opfylder det ikke sit eget mål om øget gennemsigtighed, lyder kritikken. Nu risikerer man, at det koster på både forbrugertilliden og udbuddet af grønne investeringsfonde.
Klima, miljø og energi

DTU samtænker fødevarerisici og bæredygtighed med ny metode
Fødevarer skal være både bæredygtige og sikre for os at spise og bruge. Men nogle gange kan konflikter opstå mellem de to hensyn. Forskere på DTU foreslår en ny fremgangsmåde, hvor de to områder tænkes sammen