Bæredygtig

Klima, miljø og energi

Økologer på øerne står over for særlige udfordringer

På de fleste danske øer er antallet af mælkebønder og svineproducenter meget begrænset. Samtidig lægger flere og flere ø-landmænd om til økologi. Det giver særlige udfordringer med at sikre tilstrækkelige næringsstoffer til de økologiske afgrøder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Her er FSC’s populære platform til formidling af FN’s verdensmål

FSC har i samarbejde med FSC Danmark lanceret en ambitiøs, global CSR-platform, som sætter spot på FSC’s værdier og relevans for FN’s 17 verdensmål. Platformen er allerede indstillet til en række priser verden over.

Indhold fra partner

Samfund

AKKC går i front og etablerer nyt virkefelt for Sustainable Hospitality – bæredygtigt værtskab

Helt ny afdeling skal fra august være Aalborgs fremskudte ambassade og skabe netværk til de tusindvis af beslutningstagere, der årligt gæster AKKC og Aalborg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Berendsen lancerer komplet CSR-kollektion af arbejdstøj i BCI-bomuld og genbrugspolyester

Danske medarbejdere kan kun blive klædt på i tøj med en lav procentdel genbrugspolyester eller bomuld dyrket med højt vandforbrug. Derfor lancerer Berendsen sammen med ID® og Kentaur nu en komplet CSR-kollektion med bæredygtigt arbejdstøj.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Camilla Haustrup Hermansen vinder Plastprisen 2019 for sit arbejde med bæredygtig plastemballage

Camilla Haustrup Hermansen, direktør for forretningsudvikling i Plus Pack, vinder Plastprisen 2019 for sin meget markante indsats for at fremme produktion af mere bæredygtig plastemballage. Hæderen blev uddelt den 23. maj til Plastdagen 2019.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Hotel Green Solution House opgraderer til cirkulær LED belysning

Hos GSH går de ikke på kompromis med noget. Heller ikke belysningen. Derfor valgte de Fischer Lighting til at stå for opgraderingen af deres belysning i lobbyen.

Indhold fra partner

Kommunikation

En selvsikker attitude og økologi gør Coop til det bedste varemærke inden for bæredygtighed

Coop er for andet år i træk mest bæredygtig i Danmark. Det viser 2019-udgaven af Europas og Danmarks største varemærkeundersøgelse om bæredygtighed, Sustainable Brand Index. Coop vinder med et godt forspring foran konkurrenterne Rema 1000, mejeriet Thise

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Tre østjyske politikere fik en rundvisning på plastfabrikken RPC Superfos Stilling for at lære mere om plast, miljø og bæredygtighed i forlængelse af regeringens nye plasthandlingsplan.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere