29.07.2020  |  Strategi & ledelse

Første grafiske bureau certificeret efter FN’s verdensmål

Design- og kommunikationsvirksomheden Phoenix Design Aid er som den første af sin slags nogensinde blevet certificeret efter FN’s verdensmål. Det er norske DNV GL, som arbejder for at beskytte liv, ejendom og miljø, der står bag.

Hos design- og kommunikationsvirksomheden Phoenix Design Aid er bæredygtighed og socialt ansvar en stor del af hverdagenVirksomheden, som har hovedsæde i Randers, udfører til dagligt en række forskellige kommunikationsopgaver, der understøtter væsentlige FN-organisationers virke, og har derudover arbejdet intensivt med bæredygtighed de seneste år. 

Det har nu resulteret i, at Phoenix Design Aid, som det første grafiske bureau nogensinde, er blevet anerkendt med en certificering efter FN’s verdensmål.

 “Det er med stor glæde og en god portion stolthed, at vi kan sætte Danmark på verdenskortet med vores nye verdensmålscertificering. Certificeringen afspejler det intensive arbejde, vi i fællesskab har udført gennem de seneste år. For selvom vores samarbejde med FN-organisationer for længst har lært os, hvordan man begår sig i miljøer, hvor verdensmålene har stor betydning, har det krævet en stor indsats fra hele teamet at nå hertil”, siger CEO Dennis Lundø Nielsen.

Læs også: Berendsens verdensmålsarbejde er blevet certificeret

Phoenix Design Aid har opnået verdensmålscertificering i følgende delmål

  • Kvalitetsuddannelse (delmål 4.1, 4.2, 4.3 og 4.7)
  • Ansvarligt forbrug og produktion (delmål 12.2, 12.4 og 12.8)
  • Klimaindsats (delmål 13.1 og 13.3)
  • Partnerskaber for handling (delmål 17.16 og 17.17)

 

Konkret er Phoenix Design Aid blevet certificeret i 11 delmål, fordelt på fire (mål 4, 12, 13 og 17) af de 17 overordnede verdensmål. Certificeringen er tildelt af den norske virksomhed DNV GL, som arbejder for at beskytte liv, ejendom og miljø.

Hos Phoenix Design Aidser man det som en fælles opgave at indfri målene, hvilket også er årsagen til det arbejde, kommunikationsvirksomheden selv har lagt i SDG’erne og det at opnå certificeringen.

“FN’s verdensmål fungerer som et godt fælles fodslag i erhvervslivet og blandt vores kunder. Vi har alle de samme udfordringer for øje, og det kan skabe betydningsfulde samarbejder på tværs af sektorer og brancher i både ind- og udland. I den udfordrende tid, som vi oplever i øjeblikket, er det vigtigere end nogensinde før, og derfor er jeg utrolig stolt af at få en anerkendelse af, at vi hos Phoenix Design Aid bidrager til at gøre en forskel”, siger Dennis Lundø Nielsen.

-AK

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere