12.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Fakta først med klimavenlige bæreposer

Discountkæden Fakta tilbyder nu deres kunder genanvendelige bæreposer, som den første landsdækkende kæde i Danmark.

Den 10. september lancerede discountkæden Fakta deres miljøvenlige bio-bæreposer, som den første landsdækkende supermarkedskæde i landet, skriver retailnews.dk. Posen er fremstillet af biobaseret PE, polyethylen baseret på sukkerrør, fremfor det fossile stof olie, som andre poser fabrikeres af.

De nye plantebaserede poser er gode for klimaet, fordi planterne har optaget CO2, imens de voksede. Poserne er desuden lavet af fornybart materiale.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Fakta vil fortsat også sælge de almindelige poser, som er 80 procent genanvendelige, selvom de nye poser vil koste det samme: 2,75 kr.

Læs også: Ikea med ny klimapolitik: vil kun bruge genanvendelige materialer

”Vi vil gerne gøre det lettere for vores kunder at være mere klimavenlige, når de handler i Fakta, uden at det skal koste dem ekstra. Vi ved, at omtanke for miljø og klima spiller en stadig større rolle for kunderne,” siger Faktas konst. kædedirektør John Hornbech Christensen, til retailnews.dk.

Bio-poserne bliver lanceret som et led i Coops nye emballage-strategi.

- SN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere