22.01.2015  |  Strategi & ledelse

Fem tendenser former fremtidens sustainability og compliance-agenda

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deloitte har netop offentliggjort sin halvårlige publikation - ’Sustainability & Compliance Trends’ - der tegner fem stærke tendenser inden for feltet. Bliv klogere på potentialet i arbejdet med CSR og compliance.

Sustainability og compliance-agendaen er i konstant udvikling. Som følge af denne udvikling bliver virksomheder hele tiden bedre til at finde innovative måder at skabe en mere ansvarlig og bæredygtig forretning, men samtidig opstår nye problematikker i forhold til at sikre virksomhedens compliance på en række områder knyttet til sustainability-agendaen.

Derfor kræver det stadig mere opmærksomhed at navigere inden for compliance-feltet – både fra ledelsen og de compliance-ansvarlige.

Den nye udgave af ’Sustainability & Compliance Trends’ giver indsigt i, hvordan virksomheder kan skabe større værdi ved at håndtere og forebygge forretningsmæssige risici knyttet til de klassiske sustainability-områder, herunder i forhold til leverandørstyring, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, korruption og partnerskaber.

”Vi ser i dag, at mange virksomheder kæmper med, hvordan de kan måle og demonstrere at de skaber ’shared value’ i de samfund, som de agerer i. ’Sustainability & Compliance Trends’ giver et lille indblik i nogle af de muligheder, som virksomheder står over for i arbejdet med CSR og compliance”, udtaler Anne Mette Christiansen, Partner i Deloitte Risk, Compliance & Sustainability.

Du kan downloade publikation her.

God læselyst!

Tags: Deloitte

Mere fra Deloitte

Deloitte

www.deloitte.dk

Deloitte Sustainability har erfaring med en bred vifte af opgaver, inden for samfundsansvar, risikostyring og rapportering, på tværs af industrier og virksomheder af forskellige størrelser. Vi hjælper erhvervslivet til at foretage et strategisk skift mod en positiv indvirkning på samfundet, fordi det skaber konkurrencefordele og er økonomisk rentabelt. Vores rådgivning tager udgangs…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere