14.05.2020  |  Klima, miljø og energi

Fire produkter til det bæredygtige hjem

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE præsenterer her fire produkter til dit hjem, der kan hjælpe til en mere bæredygtig hverdag. Med disse produkter kan du blandt andet mindske dit forbrug af vand og undgå unødvendig plastik uden at gå på kompromis med levestandard eller komfort.

Bedre håndhygiejne med ren samvittighed

Udover at sikre en bedre håndhygiejne er GROHEs Essence E berøringsfrie armatur også med til at gøre en forskel for dit vandforbrug og dermed miljøet. Armaturet er udstyret med en sensor, der registrerer, når dine hænder er i nærheden af armaturet og dermed tænder/slukker automatisk. På den måde undgår du vandspild, mens du fx børster tænder eller sæber dine hænder ind.

I 2017 foretog Vand med Omtanke en test, der viste, at en berøringsfri vandhane kan reducere dit vandforbrug med 61% [1].

Udskift hjemmets store synder

Mange ved det ikke, men næsten en 1/3 af al vandforbrug i hjemmet skylles direkte ud i toilettet. Ældre toiletter har oftest kun ét skyl og bruger mellem 9 og 12 liter vand pr. skyl. Cisternerne til de nyere toiletmodeller, som et GROHE Essence væghængt toilet, giver mulighed for både et lille og et stort skyl, hvilket kun bruger mellem 3 og 6 liter vand pr. skyl [5].

En investering i et nyt to-skyls toilet er dermed ikke kun godt for miljøet, men også for økonomien.

Intet slår koldt vand direkte fra hanen

Vandet fra hanen er 900 gange mere miljøvenligt end købt vand på flaske, når det kommer til mængden af CO2, det udleder ved produktion [2]. Derudover er vandet i de danske vandhaner, som et af de få lande i verden, baseret på næsten 100 procent rent grundvand, hvorfor kvaliteten er meget bedre end det, der kan købes på flaske.

En god investering for dig og for miljøet er derfor danskvandshanen GROHE Blue Home, der både køler, filtrerer og kan lave danskvand direkte fra hanen. Det gør det lettere at vælge et miljøvenligt alternativ til flaskevand – både med og uden brus. Med en GROHE Blue Home behøver du heller ikke længere at lade vandet løbe for at få koldt vand, hvilket sparer husholdningen og miljøet for op til 16 liter vand i minuttet [3].

God samvittighed under bruseren

Der findes ikke meget bedre end et dejlig varmt bad og med et vandbesparende brusesystem, hvor vand-gennemstrømningen blot er 9,5 l/min, kan du nu også nyde det med god samvittighed.

Med en vandbesparende bruser, såsom GROHEs brusesystemer med EcoJoy teknologi, kan du reducere dit vandforbrug med op til 50 procent [4], uden at det går ud over din bruseoplevelse.

Tags: GROHE

Mere fra GROHE

GROHE

https://www.grohe.dk

  • grohe@grohe.dk
  • +45 (0) 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

Spar på vandet. Spar på energien. Spar på ressourcerne. Det kan lyde både kedeligt og som om man skal gå på kompromis med komforten. Alligevel beviser mange af vores banebrydende teknologiske løsninger, at den enkeltes ansvarsbevidsthed kan være en styrke – ikke kun for miljøet, men også for os selv. Hos GROHE tager vi ikke kun…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere