0 kommentarer" /> Flykoncern tilbyder grøn flybillet | CSR.dk

09.08.2022  |  Klima, miljø og energi

Flykoncern tilbyder grøn flybillet

Lufthansagruppen tester i øjeblikket en grøn flybillet, hvor CO2-kompensationen er inkluderet i prisen.

0 kommentarer

Lufthansagruppen, der består af Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines har tirsdag sidste uge startet en testperiode op med salg af en såkaldt grøn flybillet under navnet ”Green Fare”.

Det skriver InsideFlyer.

Med i prisen vil der være kompensation for flyveturens CO2-udledning, og skal ifølge Christina Foerster, bestyrelsesmedlem hos Lufthansagruppen og ansvarlig for brand og bæredygtighed, være en del af gruppens brand fremover.

Læs også: Grøn indenrigsflyvning gør måske mere klimaskade end gavn

”Vi ønsker at gøre CO2-neutral flyvning til en selvfølge i fremtiden. Fra nu af tilbyder vi en 'Green Fare', som allerede inkluderer udligningen af flyvningens CO2-udledning gennem bæredygtigt flybrændstof og certificerede klimabeskyttelsesprojekter, der allerede er med i prisen”, siger hun i en pressemeddelelse.

Billettypen vil være tilgængelig for Economy og Business Class, hvor startskuddet er på de skandinaviske flyruter.

- HCL

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere