FN's 17 Verdensmål

Medarbejder

Ledelsesstandarden for ligestilling og diversitet er nu udgivet på engelsk

Siden den danske standard for ligestilling og diversitet sidste år blev udgivet, har der været et stort ønske fra både danske - og ikke mindst globale virksomheder - om en engelsk udgave. Det ønske er nu blevet opfyldt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Alfix er verdensmåls-certificeret

Den seneste destination i Alfix’s bæredygtighedsrejse er et mangfoldigt sted, hvorfra vi har fået en særdeles flot souvenir med hjem. Den 27. oktober 2022 kom vores ”rejsepartner” på besøg og overrakte et certifikat, som et synligt bevis på, at Alfix nu er verdensmåls-certificeret.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny MSC-fiskeristandard vil drive fremskridtet inden for bæredygtigt fiskeri, siger CEO

Marine Stewardship Councils (MSC) lancerer i dag sin nye globale bæredygtighedsstandard for vildtfangede fisk og skaldyr. Den nye MSC-standard sikrer, at fisk og skaldyr, der sælges med det blå miljømærke, fortsat vil komme fra fiskerier som er verdensled

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Investering i verdensmål gør en forskel

1.000 megawatt vedvarende energi, hospitaler og mikrofinansiering i udviklingslande. Det er nogle af de foreløbige resultater af Verdensmålsfondens investeringer, hvor pensionskassen P+ er medinvestor.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere