21.09.2022  |  Strategi & ledelse

Forandringsledelse: Gennem organisatoriske rutiner og individuelle vaner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lær at arbejde med eksisterende rutiner og vaner i forandringsprocessen.

Ny inspiration og værktøjer for forandringsledere
Forståelse for vores organisatoriske rutiner og individuelle vaner er hemmeligheden bag succesfulde forandringer i hverdagen.

Når vores forsøg på at skabe forandring lykkes i vores organisationer, skyldes det, at vi har fået ændret eksisterende rutiner, så de gør den ønskede adfærd hos de ansatte let. Alt for ofte skal ønskede forandringer ske på trods af arbejdsrutiner og personlige vaner, som gør det krævende for de ansatte at have den adfærd, som vi ønsker.

Gennem konkrete cases og eksempler vil du få ideer til, hvordan du kan styre og lede fremtidige forandringer ved at bearbejde eksisterende vaner og rutiner.

Kurset blev i 2021 evalueret til 4,6 på en skala op til 5.

Hvis du er interesseret at opgradere din faglighed på korte, intensive kurser, kan du også se nærme på kurserne Forhandlingsteknik, Strategisk Regnskabsforståelse og Sales Excellence.

Indhold i forløbet
Fremfor at forstå vaner og rutiner som barrierer for forandring, vil du på kurset få indsigt i, hvordan du kan bruge dem som redskaber til forandringer.

Igennem cases fra undervisernes forskning, fx i virksomheders overgang til 4 dages arbejdsuge, hybride arbejdspladser og øgede tværfaglige samarbejde, bliver du skarp på, hvordan du kan analysere din egen organisations rutiner og vaner og derfra tage initiativer til forandringer.

Det får du
Efter deltagelse på kurset har du:

  • Teoretisk viden til at kunne analysere forandringer om individuelle vaner og kollektive rutiner
  • Inspiration og metoder til, hvordan du kan arbejde med vaner og rutiner som redskaber i forandringsprojekter
  • Træning i at vurdere, hvilke vaner og rutiner som skaber værdi for dit forandringsprojekt
  • Øget forståelse for din ledelsesrolle i forhold til at ændre individuelle vaner og organisatoriske rutiner.

Download kursusbeskrivelsen her (pdf).

Se mere og tid, sted og tilmeldning her.

Mere fra CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive Fonden tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddanne…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere