Forbrugerombudsmanden

Kommunikation

Ny guide fra Dansk Erhverv skal hjælpe online-butikker med at kommunikere om grønne tiltag og produkter

Der hersker stadig stor tvivl om reglerne i forhold til grøn markedsføring - særligt onlinebutikkerne er i vildrede. Det er konkurrenceforvridende, hvis nogen fremstår mere grønne, end de er, mens andre holder sig tilbage, mener Dansk Erhverv, som netop har udgivet en guide.

0 kommentarer

Kommunikation

Nu skærpes indsatsen mod greenwashing

Den nye finanslov har afsat 28 millioner til styrkelse af Forbrugerombudsmanden. Pengene skal blandt andet bruges til at behandle de stigende antal sager om vildledende grøn markedsføring.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Kurser og opkvalificering af bestyrelsesmedlemmer skal sikre den bæredygtige forretning til tiden

Bæredygtighed er for alvor blevet tidens tema i bestyrelseslokalerne. Hvis man vil sikre sin forretning mod fremtiden og følge med tiden, kræver det, at man forstår den bæredygtige omstilling, som finder sted lige nu. Derfor er det vigtigt, at søge viden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Folketinget vil have bedre kontrol af påstande om CO2-neutralitet

Mange virksomheder vælger at benytte CO2-kompensation for at komme i mål med deres klimaambitioner. Politisk flertal uden om regeringen foreslår øget kontrol på området.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere