06.02.2023  |  Klima, miljø og energi

Forstå Cybertruslen anno 2023

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv bedre til at udvikle sikre løsninger til din virksomhed, og tilmeld dig dette kursus.

Ønsker du at styrke din virksomheds IT-sikkerhed, og få en bedre forståelse for cybertruslen anno 2023? Så er vores nye cybersecurity-kurser et must. Den 25. april afholder vi kurset Forstå cybertruslen anno 2023ARoS i Aarhus. Her får du indblik i den nuværende cybertrussel samt en forståelse for, hvordan hackere arbejder og tænker.

Du vil blive kastet ud i følgende emner:

  • Passwords og password-angreb
  • Usikre hjemmesider
  • Brug af usikre trådløse netværk
  • Privatliv og brug af sociale medier


Undervisningen er en blanding af teoretisk gennemgang og hands-on øvelser i virtuelle laboratorier, der sikrer en god forståelse for angrebene. I videoen ovenover fortæller Jens Myrup, Professor i Cybersecurity på Aalborg Universitet, hvad du som deltager kan forvente af kurset.

Har du en teknisk baggrund og lidt eller meget erfaring med scripting eller programmering, så kan du med fordel tage på vores specialist-kursus Gør din IT sikker - tænk som en hacker.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere