03.06.2015  |  Klima, miljø og energi

FSC bedst til certificering af træ

FSC er den stærkeste og mest troværdige certificeringsordning til bæredygtigt skovbrug, viser en ny undersøgelse fra WWF.

FSC-certificeringen er i førerposition, når det kommer til bæredygtigt skovbrug, viser en ny undersøgelse fra WWF.

Læs også: FSC sætter spot på bæredygtigt skovbrug

Af undersøgelsen fremgår det, at ”med et stærkere certificeringssystem er FSC på nuværende tidspunkt den mest troværdige certificeringsordning til skovbrug".

På områder som certificering og gennemsigtighed, mission og ledelse og akkreditering får FSC højere karakterer end certificeringsordningerne PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification) og MTCS (Malaysian Timber Certification Scheme), som WWF også har undersøgt.

Læs også: FSC slår et slag for bæredygtigt træ i byggeriet

Det er tredje gang, at WWF undersøger udvalgte certificeringsordninger på baggrund af værktøjet til vurdering af certificeringsordninger CAT (Certification Assessment Tool). Værktøjet indeholder 160 kriterier fordelt på områderne "systemstyrker" og "standardstyrker".

Læs hele WWF-undersøgelsen her

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere