Bæredygtigt skovbrug

Strategi & ledelse

Keflico vil passe på skovene og deres indbyggere

Keflico er en danskejet handelsvirksomhed, som i mere end 65 år har specialiseret sig i ét af verdens ældste men samtidig også mest moderne byggematerialer: træ. I de seneste år har de for alvor systematiseret arbejdet med bæredygtighed.

Klima, miljø og energi

Nu kan virksomheder blive holdt ansvarlig for deres forpligtigelse til ikke at rydde skovområder

Det er et stort problem for klimaet, at stadig flere og flere skovområder bliver ryddet hvert år til fordel for landbrug. Og selvom flere virksomheder har forpligtet sig til at stoppe, så mangler der konkrete retningslinjer – men det har AFi nu kommet med et bud på.

Klima, miljø og energi

FSC Designrejse 2017: Bæredygtig skovdrift er ikke blot for naturens skyld

Vinderen af FSC Design Award 2017, Rikke Palmerston, er vendt hjem fra sin FSC Designrejse til Honduras. En rejse, hvor Rikke er kommet helt tæt på arbejdet med FSC og bæredygtig skovdrift i Honduras.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

De ukendte træarter får international platform

Vidste du, at der findes mere end 50.000 tropiske træarter i verden? Alligevel bruger vi kun ganske få af dem. FSC® Danmark lancerer derfor med støtte fra Danida en international database for brugen af mindre kendte træarter. 

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere