28.02.2014  |  Klima, miljø og energi

Genbrugselektronik er i fremgang

Et netværk for brugt elektronik, Tradeloop, har store forventninger til markedet for genbrugselektronik og har derfor indgået et nyt partnerskab med pc-reparatører.

En ny satsning fra Tradeloop er et tegn på, at genbrug af elektronik er i fremmarch. Tradeloop, der er et førende handelsnetværk for brugt it-udstyr, har derfor indgået et partnerskab med et online netværk for pc-reparatører, Refurbishers Online Community.

Læs også: HP udvider genbrugsprogram

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Formålet med partnerskabet er at udbrede kendskabet til det voksende onlinenetværk for genbrug af elektronik og mulighederne for at få repareret it-udstyr.

Partnerskabet skal desuden styrke kundernes muligheder for bytte, salg og donation af genbrugselektronik og computerdele i et trygt og anerkendt netværksmiljø.

Over 35.000 it-forhandlere, reparatører og genvindingsvirksomheder over hele verden bruger Tradeloop til at købe og sælge.

-TK

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere