19.07.2010  |  Kommunikation

Giv et skulderklap til en socialt ansvarlig virksomhed

Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere åbner nu for indstillinger til Netværksprisen, som gives til virksomheder, der gør en indsats for udsatte grupper.

Den 15. november uddeler Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere Netværksprisen, også kendt som Erhvervslivets Ridderkors, til virksomheder, der gør en særlig social indsats for udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

Men hvilke virksomheder skal vinde? Det kan du være med til at bestemme ved at opfordre virksomheder, der gør en socialt ansvarlig forskel, til at søge prisen – send et elektronisk postkort med en anerkendelse og en opfordring her: http://netvaerksprisen.dk/eCards/CardType-List.aspx

I alt ni offentlige og private virksomheder nomineres, og tre af disse modtager en pris inden for kategorierne:

· Mindre virksomheder (under 100 medarbejdere)
· Større virksomheder (over 100 medarbejdere)
· Særprisen

Særprisen er i år knyttet til Netværksdagens tema om Unge og Uddannelse og går derfor i år til en virksomhed, der gør noget særligt for at give udsatte unge adgang til arbejdsmarkedet i form af eksempelvis uddannelse, praktik eller har andre særligt innovative tilgange til arbejdet med udsatte unge.

Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere består af 14 danske erhvervsledere, der tilsammen beskæftiger over 100.000 ansatte.

Medlemmerne tæller blandt andre adm.direktør Maarten van Engeland, ISS Facility Services A/S, adm. direktør Morten Jørgensen, Lemvigh-Müller A/S, adm. direktør Niels Møller Jensen, Grundfos A/S, adm. direktør Poul Erik Pedersen, Metro Cash & Carry og direktør Palle Juliussen, Post Danmark.

Læs mere om prisen på netvaerksprisen.dk
-LA

Tags: Pris

Mere fra

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere