Pris

Klima, miljø og energi

MSC giver Årets Guldfisk til Letz Sushi

Grundet sit fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi har Letz Sushi modtaget en pris fra Marine Stewardship Council (MSC) ved organisationens årsmøde i Aalborg.

Supply chain

Opråb fra byggebranchen: Lad pris glide i baggrunden, så vi kan finde de bæredygtige løsninger

Byggeleverandørers arbejde med bæredygtige løsninger bliver udvandet, når bygherrer og entreprenører ikke har tid til at finde den rigtige, eller blot vælger den billigste, løsning i stedet. Branchen har brug for nye boller på suppen, lyder det fra flere sider.

Strategi & ledelse

Vinder af bæredygtighedspris: Vil kun arbejde med klimafokuserede virksomheder

Ved Årets Rambuk 2021 kunne landets bureauter for første gang finde en pris for deres klimafokuserede kampagner. Geelmuyden Kiese fik debutprisen for en kampagne, der foruden øget kendskab, også har givet virksomheden forventninger til fremtidige samarbejdspartnere.

Klima, miljø og energi

Hvem skal vinde Plastprisen 2020?

Hvert år hædrer brancheorganisationen Plastindustrien et produkt, en virksomhed eller en person, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Der er mulighed for at indstille kandidater frem til den 6. marts 2020.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere