Pris

Samfund

Dansk Vegetarisk Forening kårer “Årets plantebaserede supermarked” 2022

For fjerde år i træk er det samme supermarked kåret som ‘Årets plantebaserede supermarked’. Men de fleste steder ser man nu en generel fremgang i det plantebaserede udvalg.

Strategi & ledelse

Troldtekt modtager kongelig hæderspris for succes på det tyske marked

Troldtekt GmbH har 26. august fået overrakt HRH Crown Prince Frederik International Business Awards. Prisen hædrer danske virksomheders udenlandske selskaber eller partnere, som fremmer dansk eksport. En stærk forretningsmodel med bæredygtige løsninger er blandt kriterierne.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Vinder af bæredygtighedspris: Vil kun arbejde med klimafokuserede virksomheder

Ved Årets Rambuk 2021 kunne landets bureauter for første gang finde en pris for deres klimafokuserede kampagner. Geelmuyden Kiese fik debutprisen for en kampagne, der foruden øget kendskab, også har givet virksomheden forventninger til fremtidige samarbejdspartnere.

Klima, miljø og energi

Hvem skal vinde Plastprisen 2020?

Hvert år hædrer brancheorganisationen Plastindustrien et produkt, en virksomhed eller en person, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Der er mulighed for at indstille kandidater frem til den 6. marts 2020.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere