15.11.2022  |  Klima, miljø og energi

MSC giver Årets Guldfisk til Letz Sushi

Grundet sit fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi har Letz Sushi modtaget en pris fra Marine Stewardship Council (MSC) ved organisationens årsmøde i Aalborg.

Letz Sushi er et forbillede for den bæredygtige omstilling i den danske restaurationsbranche – det mener MSCH, der derfor har givet kæden prisen ”Årets Guldfisk” ved nonprofitorganisationens årsmøde i Aalborg.

Sushikæden benytter MSC- og ASC-certificeret fisk, økologiske ris, FSC-certificeret træ og papir til servietter, poser og spisepinde, og det grundlæggende den holistiske tankegang, som Letz Sushi har til den grønne omstilling ,der er grunden til, at de har vundet prisen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Møbelkæde modtager pris for klimainitiativ

”Det er utroligt vigtigt, at Letz Sushi tager så stort ansvar for at sikre forbrugerne et bæredygtigt valg, når de er ude at spise”, fortæller Linnéa Engström, programdirektør for MSC i Skandinavien og Østersøregionen.

Udover prisoverrækkelsen vil Letz Sushi kunne MSC ved årsmødet fejre organisationens 25-års jubilæum.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere