Medlemsprofiler Se alle
Fisk
Klima, miljø og energi

Rapport: Alternativ kilde kan opvarme hundredvis af boliger
En ny rapport fra PwC blotlægger det potentiale, der kan ligge i at bruge afføring fra fisk til energiforbrug og gødning til landbrug. Det er godt for klimaet og fiskeproduktion, mener CEO.
Klima, miljø og energi

WWF og Ørsted i nyt globalt partnerskab for bedre havmiljø
Med afsæt i Nordsøen vil Ørsted sammen med WWF udvikle og teste nye løsninger, som kan sikre en hurtig udbygning af havvind og samtidig bekæmpe den globale biodiversitetskrise.
Klima, miljø og energi

Mærsk investerer millionbeløb i at bekæmpe plastikforurening i Stillehavet
Nonprofit-organisationen The Ocean Cleanup vil i samarbejde med Mærsk fjerne halvdelen af det plastaffald, der lige nu forurener Stillehavet. Det skal ske ved at installere verdens første offshore rensesystem af sin slags, der via teknologi fanger de flydende plastikstykker.
Klima, miljø og energi

Dansk torsk får stempel for bæredygtighed
Fiskeriet af torsk i Nordsøen og Skagerrak lever nu op til MSC-kravene for bæredygtigt fiskeri. Det sker efter en målrettet indsats fra bl.a. fiskernes side.
Klima, miljø og energi

MSC giver Årets Guldfisk til Letz Sushi
Grundet sit fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi har Letz Sushi modtaget en pris fra Marine Stewardship Council (MSC) ved organisationens årsmøde i Aalborg.
Klima, miljø og energi

Et skift i den offentlige mening giver håb om fremskridt for havet
"Den levende verden kan ikke fungere uden et sundt hav, og det kan vi heller ikke." Ordene fra den store Sir David Attenborough opsummerer den udfordring, som vores Blå Planet står over for, og World Ocean Day giver os mulighed for at huske dens betydning
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Nyt samarbejde med WWF skal hjælpe Letz Sushi til at blive 100 procent grøn
I går kunne Letz Sushi annoncere et nyt samarbejde med WWF Verdensnaturfonden. Her skal organisationen hjælpe sushi-kæden med at servere 100 procent bæredygtig sushi i alle kædens butikker.