23.01.2020  |  Klima, miljø og energi

Hvem skal vinde Plastprisen 2020?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvert år hædrer brancheorganisationen Plastindustrien et produkt, en virksomhed eller en person, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Der er mulighed for at indstille kandidater frem til den 6. marts 2020.

Nu begynder jagten på den næste modtager af Plastprisen, der første gang blev uddelt i år 1987, og som sidste år gik til Camilla Haustrup Hermansen for arbejdet med at fremme den grønne omstilling i emballagevirksomheden Plus Pack A/S.

Adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at der igen i år vil være mange indstillinger til Plastprisen:

– Vi er i Plastindustrien meget optaget af at formidle de gode historier om vores virksomheder, vores produkter, vores materialer og de mennesker, der er en uundværlig del af branchen. Med Plastprisen ønsker vi at fremhæve og hylde de virksomheder og personer, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen.

Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på brancheforeningens årsdag Plastdagen, som i 2020 afholdes den 28. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen. Dernæst vil Plastindustriens bestyrelse i løbet af marts udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2020 (kan hentes på Plast.dk), der skal sendes til pd@plast.dk senest den 6. marts kl. 12.00 2020.

Vinderen af Plastprisen 2020 vil – foruden hæderen og en statuette af kunstneren Markan Christensen - modtage en check på 50.000 kroner.

Mere fra Plastindustrien

Plastindustrien

https://plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark

Plastindustrien er en brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 250 medlemmer, og industrien tæller over 26.000 danske jobs. Som brancheorganisation dækker vi både plastforarbejdende virksomheder, samt leverandører af de maskiner og råvarer, der indgår i industrien. Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere