Plastindustrien

Klima, miljø og energi

Nordic Bioplastic Conference samler nyeste fremskridt inden for biobaseret og bionedbrydelig plast

Den 26. april inviterer Plastindustrien til Nordic Bioplastic Conference 2022. Bliv opdateret på de nyeste indsigter og erfaringer inden for biobaseret og bionedbrydelig plast på konferencen, hvor bl.a. miljøminister Lea Wermelin (S) giver oplæg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien åbner for indstillinger til Plastprisen 2022

Plastindustrien hædrer årligt en person, en virksomhed eller et produkt, som gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til branchens fremtid. Du kan indstille en kandidat til Plastprisen 2022 frem til den 31. marts.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

TV-dokumentar minder os om, at vi skal søge ambitiøse løsninger på udfordringer med plast

Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, har set de to første afsnit af TV-dokumentaren ’Hvorfor plastik?’. I dette indlæg peger hun på nogle af de danske og internationale løsninger på de udfordringer, som ’Hvorfor plastik?’ bringe på banen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Christina Busk: Borgernes affaldssortering gør en forskel

Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, går i rette med Berlingske, som på avisens lederplads skriver, at maskiner kan erstatte borgernes indsats, når det handler om at sortere affald med henblik på genanvendelse.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Debatten om plastemballager har brug for flere nuancer

Debatten om plastemballage er meget kompliceret. Derfor er det nødvendigt, at vi taler mere nuanceret om fordele og ulemper frem for at vælge snuptagsløsninger i stil med det nye franske forbud, skriver Christina Busk i dette debatindlæg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien sætter fokus på dansk plastgenanvendelse

Plastgenanvendelse bliver i stigende grad en central del af danske plastvirksomheders forretning og dagligdag. Nu udgiver Plastindustrien et katalog med en stribe konkrete fortællinger om plastgenanvendelse i praksis.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Opfordring til regeringen: Opret en grøn fond med indtægterne fra plastposeafgiften

På baggrund af en ny analyse vil regeringen ikke ændre afgifterne på plastposer. Brancheorganisationen Plastindustrien foreslår i stedet at målrette afgiftsindtægterne til en uafhængig fond, der skal øge plastgenanvendelsen og forebygge plast i naturen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien og Letbek deltager i Race for Oceans Stafetten

Plastindustrien og virksomheden Letbek A/S deltager i Race for Oceans Stafetten den 2. august i Thorsminde. Eventet skal sætte fokus på plastforurening i verdenshavene gennem informationsindsatser, stafetløb og strandrensninger langs den danske vestkyst.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere