Green Moves

greenmoves.dk/

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Har du brug for en hånd til den grønne omstilling i din virksomhed? Der er oftest god økonomi i at gøre din virksomhed mere klimamæssigt bæredygtig, men det kan være svært at tage sig tiden i hverdagen eller vide hvordan man griber grøn omstilling an. Hos Green Moves kan du få strategisk sparring, taktiske overvejelser og beskrivel…

Læs mere  

Om

Har du brug for en hånd til den grønne omstilling i din virksomhed? Der er oftest god økonomi i at gøre din virksomhed mere klimamæssigt bæredygtig, men det kan være svært at tage sig tiden i hverdagen eller vide hvordan man griber grøn omstilling an. Hos Green Moves kan du få strategisk sparring, taktiske overvejelser og beskrivelser og en hjælpemotor til at gøre tanke til handling.

Green Moves arbejder inden for hele værdikæden fra design og indkøb til retursystemer og transport, og ser også på, hvordan du kan høste grønne fordele i stabsfunktionerne. Cirkulær økonomi er vores speciale. Vores niche er at tænke medarbejderne ind i processerne, så omstillingen ikke blot bliver teknisk, men også en del af jeres mindset, og I høster større gevinster ved de tiltag, I gennemfører.

Vi har faglighed inden for ledersparring om bæredygtighed, FNs 17  Verdensmål, etablering af cirkulære værdikædesamarbejder, udvikling af cirkulære forretningsmodeller, industrielt design, produktudvikling i et cirkulært perspektiv, medarbejderprocesser, designtænkning, bygningsdesign, indeklima, energirådgivning og øvrig ressourceoptimering. 

Kontaktpersoner

Astrid Carl

Direktør

Events

Kursus 20 Aug 2019

Dagskursus, Horsens: Kom godt i gang med Verdensmålene

Brug FN's 17 Verdensmål til at skabe værdi for jeres virksomhed

09 Horsens
Kursus 21 Aug 2019

Dagskursus, Sabro: Kom godt i gang med Verdensmålene

Brug FN's Verdensmål til at skabe værdi for jeres virksomhed

09 Sabro
Kursus 29 Aug 2019

Dagskursus, Aalborg: Kom godt i gang med Verdensmålene

Brug FN's Verdensmål til at skabe værdi for jeres virksomhed

09 Aalborg

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere