19.09.2019  |  Klima, miljø og energi

GROHE med CO2-neutral produktion i 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE, der leverer unikke designløsninger til køkken og bad, tager nu skridtet videre mod en bæredygtig udvikling: Det globale brand sigter efter at blive den første ledende producent i sanitetsindustrien, der opnår en CO2-neutral produktion i 2020.

GROHE med CO2-neutral produktion i 2020

I juli 2019 konverterede GROHE alle sine produktionsfaciliteter til udelukkende at køre på grøn energi. Virksomheden vil gøre op med uundgåelige CO2-udledninger ved at påbegynde CO2-kompenserende projekter, og ved at støtte aktiviteter, der er baseret på de højeste standarder, såsom Gold Standard udarbejdet af WWF. Gold Standard er en standard, der stiller krav til design af projekter og maksimal positiv påvirkning af klima og udvikling, samt måling og rapportering af resultater på den mest troværdige og effektive måde[1]. Udover at undgå CO2-udledning vil projekterne også støtte op om en bæredygtig, dynamisk og social udvikling i projekternes nærområder.

Hver eneste dråbe tæller
”Min mission sammen med GROHE er at udvikle intelligente teknologier med vand- og energibesparende kvaliteter, uden at ofre den glæde, som vand bringer. Hver eneste dråbe tæller. Vores passion for vandbesparelse er grunden til, at vi ikke bare er eksperter på vand, men også i den effektive udnyttelse af andre resurser. Derfor lægger vi også stor vægt på, at der igennem hele vores værdi- og distributionskæde er fokus på energieffektivitet, reducering af CO2 og på at undgå et unødigt spild af resurser,” fortæller GROHE CEO, Thomas Fuhr.

GROHE investerer ikke kun i research og udvikling for at producere intelligente og bæredygtige produktløsninger til forbrugerne, men også for at gøre deres fem globale produktionssteder bæredygtige. Blandt andet er investeringen i kombinerede varme og energikraftværker og bebyggelsen af et state-of-the-art laboratorie i Hermer, Tyskland en del af brandets dedikation til den bæredygtige udvikling.


GROHEs CEO hædres for dedikation til den bæredygtige udvikling
I lyset af udviklingen og GROHEs fokus på miljørigtige løsninger er GROHEs CEO Thomas Fuhr tirsdag den 3. september blevet tildelt ‘Environmental and Sustainability Award’ for kategorien “Large Enterprises” af det tyske virksomhedsnetværk B.A.U.M. Siden 1993 er prisen blevet tildelt personer, der har udvist et ustoppeligt engagement og fokus på den bæredygtige udvikling, samt gjort en enestående indsats i udarbejdelse af initiativer, der støtter op om denne udvikling.

Under Thomas Fuhrs ledelse er GROHE, der er et af de ledende brands indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenarmaturer, blevet et af de mest bæredygtige brands i sanitetsindustrien med fokus på et bæredygtigt forbrug af vand som resurse.

Tags: GROHE

Mere fra GROHE

GROHE

https://www.grohe.dk

  • grohe@grohe.dk
  • +45 (0) 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

Spar på vandet. Spar på energien. Spar på ressourcerne. Det kan lyde både kedeligt og som om man skal gå på kompromis med komforten. Alligevel beviser mange af vores banebrydende teknologiske løsninger, at den enkeltes ansvarsbevidsthed kan være en styrke – ikke kun for miljøet, men også for os selv. Hos GROHE tager vi ikke kun…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere