01.06.2021  |  Kommunikation

Her er programmet for Verdensmålenes Plads på Folkemødet 2021

Folkemødet er en af de få festivaler, der bliver afholdt i år og verdensmålene får en særlig plads med sit eget telt og 25 events alle med fokus på verdensmål, bæredygtighed og internationalt udsyn.

Verdensmålenes Plads har nu offentliggjort programmet for dette års Folkemøde på Bornholm. Det er et alsidigt program, der sætter spot på arbejdet med verdensmålene på tværs af sektorer. Det fulde program kan ses nederst på denne side. 

Som noget nyt kan pladsens 25 events opleves både fysisk på Bornholm og digitalt via Folkemødets virtuelle platform.

Det er handletanken 2030beyond, der sammen med en bredt sammensat værtsgruppe står bag koordineringen af årets program for Verdensmålenes Plads.

”Det har været afgørende for os at give stemmer til internationale og unge aktører i år,” fortæller stifter af 2030beyond Kirsten Brosbøl.

Flere unge er involveret i programmet, og man kan bl.a. opleve elever fra kokke- og ernæringsuddannelser, der dyster om det bedste og mest bæredygtige smørrebrød.

”Det danske Folkemøde er Nordens største, og Verdensmålenes Plads er en unik ramme for at mødes på tværs af grænser, sektorer, politiske og kulturelle skel om verdens vigtigste dagsorden, hvor det handler om at gøre ord til handling”, understreger Kirsten Brosbøl “derfor får pladsen også besøg af 25 verdensmålspionerer fra Kenya, som kan bidrage med inspiration fra det globale Syd.”

For første gang streames alle events på Verdensmålenes Plads, og du kan derfor deltage digitalt i hele programmet. Det er stadig muligt at købe billet til at deltage fysisk. Folkemødet lever op til alle coronarestriktioner. Book din billet til Folkemødet her

Verdensmålenes Plads afholdes i et tværsektorielt samarbejde mellem Udenrigsministeriet, Dansk Industri, Realdania, Globalt Fokus, 2030-Panelet og 2030-Netværket med bidrag fra Industriens Fond og Tuborgfondet.

- EHS

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere