Folkemødet

Kommunikation

Her er programmet for Verdensmålenes Plads på Folkemødet 2021

Folkemødet er en af de få festivaler, der bliver afholdt i år og verdensmålene får en særlig plads med sit eget telt og 25 events alle med fokus på verdensmål, bæredygtighed og internationalt udsyn.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Folkemødet indgår bæredygtighedspartnerskaber

Foreningen Folkemødet har lanceret en ny partnerskabskategori med navnet Bæredygtighedspartnere. Med denne kategori ønsker Foreningen Folkemødet at gøre Folkemødet mere bæredygtigt og skabe en platform for bæredygtighedsdebatten.

0 kommentarer

Samfund

Folkemøde 2018: Cirkulære iværksættere og socialt ansvar efterlyses

Potentialet i cirkulær økonomi er stort, men iværksætterne lader vente på sig. Og så skal virksomhederne tage både deres sociale ansvar og verdensmålene til sig. Årets Folkemøde kom (som altid) vidt omkring.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Folkemødedebatter: Cirkulær økonomi kræver samtænkning og nok også støtte

Der blev talt om cirkulær økonomi hele 38 steder til årets folkemøde. Flere steder var brancheorganisationer og forskere enige: Hvis vi arbejder sammen, kan vi sikre cirkulær økonomi.

0 kommentarer

Samfund

Merkur sætter bæredygtighed på dagsordenen på Folkemødet

Du kan møde Merkur Andelskasse på Folkemødet ved en række spændende debatter og events om bæredygtig investering, demokratiske virksomheder, biodiversitet m.m. Vi håber, at du vil kigge forbi, hvis du skal afsted til solskinsøen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danmarks Statistik vil undersøge virksomheders brug af verdensmålene

Danmarks Statistik har udsendt et spørgeskema til 600 store virksomheder, der fokuserer på, hvordan virksomhederne håndterer verdensmålene. Resultatet vil blive præsenteret på Folkemødet.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Godhedsindustri eller slyngelklub?

Hvor slutter fordommene, og hvor begynder arbejdet med ansvarlighed for Danmarks største spilleselskab? Disse og mange andre spørgsmål og dilemmaer blev drøftet ved et velbesøgt CSR-arrangement i Dansk Erhvervs Folkemødetelt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

TREATBOX – EN GODBID TIL DIG OG EN HJÆLPENDE HÅND TIL KLODEN

Fold, fyld og spis. En ny emballageløsning, der skal minimere madspild, ser dagens lys hos KLS PurePrint. TreatBox gør det nemmere at tage rester med sig, når man er på restaurant, café eller i firmaets kantine. Det er godt for gæsternes maver, klodens ressourcer og restauranternes image.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere