16.12.2019  |  Samfund

Hotel Radisson får 100% økologisk sengelinned på alle danske hoteller

Indhold fra partner Hvad er dette?

På de danske Radisson-hoteller får alle gæster en behagelig og bæredygtig søvn i 100% økologisk sengelinned fra kollektionen BALANCE.

Hos Radisson Hotel Group har de et mål om at tænke mennesker, planeten og lokalmiljøet ind i alt, hvad de gør. Den målsætning støtter vi i DFD op om.

På alle danske Radisson-hoteller kan gæsterne sove i linned, der er 100 % økologisk bomuld, som også bærer Fairtrade-mærket. Sengelinnedet bidrager ikke kun til en blød og behagelig søvn, men også til en ansvarsfuld søvn.    

I DFD tror vi på, at samarbejde og tætte partnerskaber er afgørende for at sætte skub i den bæredygtige udvikling. Vores kunder efterspørger ansvarlige løsninger, der tager hensyn til både mennesker og miljø. Med BALANCE-kollektionen har vi gjort det let at vælge en ansvarlig linnedløsning, der skåner det omgivende samfund for unødig belastning, da materialerne er både økologiske og Fairtrade-mærkede.

Vi ser på produktet hele vejen rundt – fra blomsten på marken til produktion, brug og efterliv. Alle BALANCE-artikler er designet og produceret i holdbare materialer, som gør det nemt at vedligeholde i brugsfasen. Ved at vælge 100 % bomuld kan vi sikre en højere grad af genanvendelse, fordi rene materialer er nemmere at genavende.

Internationale standarder og mærkninger som sikring
Alle artikler i BALANCE-kollektionen er certificeret efter GOTS (Global Organic Textile Standard), der sikrer en ansvarlig produktion gennem hele kæden. GOTS er en international standard, som tager hensyn til både miljø og social ansvarlighed.

Konkret betyder det for miljødelen, at bl.a. pesticider, tungmetaller og GMO er forbudt. Derudover er der også krav til, at slutproduktet bliver pakket i genanvendeligt pap eller papir. Mht. social ansvarlighed er der en række krav til lønvilkår, som skal overholde standarderne i ILO (International Labour Organization).


Læs mere om, hvorfor Radisson har valgt 100% økologisk linned på deres danske hoteller: Tænk mennesker, tænk lokalmiljø, tænk planet.

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere