12.09.2019  |  Strategi & ledelse

Hvilken rolle spiller bestyrelse og direktion i at sætte samfundsansvar på agendaen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med og hør om forventningerne fra Erhvervsministeren til danske virksomheder og fra topledere i Unilever, Falck, KMD, Matas og Ørsted om deres syn på roller og ansvar.

Virksomhedernes arbejde med samfundsansvar har fået et boost siden FN’s medlemslande vedtog verdensmålene i 2015. Myndigheder, forbrugere, medarbejdere og investorer. Alle forventer de i stigende grad, at virksomhederne driver deres forretning bæredygtigt og i overensstemmelse med verdensmålene. Såvel bestyrelser i de største virksomheder, som ledere i mindre danske virksomheder, står således overfor en ny dagsorden. 

Samtidig har den nye regering store ambitioner på klima og velfærd.

På årets CSR-konference spørger vi fremtrædende danske direktions- og bestyrelsesmedlemmer om deres syn på betydningen af social-, miljømæssig- og finansiel ansvarlighed for virksomhedens konkurrencedygtighed anno 2019.

Hvordan styrer forskellige virksomheder som KMD, Falck, Ørsted, ATC Footwear og H&M i en mere bæredygtig retning? Og hvordan bruger Unilever sit arbejde med ‘purpose’ som konkurrencefordel? Og ikke mindst, hvad indbefatter den nye regerings vision for et grønt og bæredygtigt Danmark for danske virksomheder?

Traditionen tro afrundes CSR-konferencen med en festlig kåring af de virksomheder som vinder CSR Prisen 2019 for bedste rapportering inden for samfundsansvar. Det hele sker den 31. oktober 2019, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer for sjette gang inviterer til konference på Børsen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere