Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Om

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Kontaktpersoner

Malene Thiele

CSR -chef

Kommunikation

CSR-konferencen 2018: Hvordan bliver Danmark bedst til bæredygtig business i 2030?

Behovet for bæredygtighed og ansvarlighed har sjældent været større. En varm sommer har gjort global opvarmning håndgribelig for os alle sammen, og med FN’s verdensmål har vi fået et fælles sprog på tværs af sektorer om de udfordringer, vi står overfor. Der er også en udvikling, der rummer nye forretningsmuligheder for Danmark og danske virksomheder. Der er stadig et stykke vej mod 2030 – men uret tikker. Så hvad skal der til for at nå i mål? Vi har inviteret statsministeren og BlackRock til at pege på mulighederne på årets CSR-konference den 10. oktober.

Indhold fra partner

Kommunikation

Verdensmålene udkonkurrerede CSR på folkemødet

Bornholm gav den gas med verdensmålene ved hele 75 arrangementer på årets Folkemøde. Det gode, gamle CSR-begreb indgik derimod kun i 20 arrangementer. Verdensmålene dominerer kort sagt CSR-dagsordenen – men er det en fordel eller en ulempe for virksomhedernes bæredygtighed på langt sigt?

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR 2018 – set med virksomhedernes øjne

2018 er allerede godt i gang og i nedenstående vil vi se nærmere på nogle af de hovedtemaer, som vil blive diskuteret i 2018. Efterfølgende vil henholdsvis Falck, Folkekirkens Nødhjælp og Comwell komme med deres bud på de vigtigste drivere for arbejdet med CSR i 2018.

Indhold fra partner

Events

Morgenmøde 30 Nov 2018

Hvad er meningen med din forretning? Ansvar som forretningsmulighed, og hvordan purpose kan gavne din forretning.

Dansk Erhverv, Røde Kors og We Love People inviterer til inspirationsseminar, som sætter fokus på, hvordan små og mellemstore virksomheder kan støtte gode formål og samtidigt bruge indsatsen til at styrke deres forretning.

08.30-11.30 Dansk Erhverv, Børsen Slotsholmsgade, 1217 København K
Konference 05 Dec 2018

Mærk verdensmålene

Konferencen henvender sig til private og offentlige virksomheder, der ønsker at blive inspireret til at benytte mærkeordninger til at integrere ét eller flere af FN’s 17 verdensmål i deres forretning eller organisation.

09:00 - 15:30 BØRSSALEN, DANSK ERHVERV

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere