05.11.2016  |  Kommunikation

Hvordan håndterer du konflikter mellem at tjene godt og gøre godt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mere end hver fjerde danske virksomhed har været udsat for en CSR-krise indenfor de sidste 5 år. Så hvad gør du, hvis CSR-krisen pludselig kradser?

Virksomheder, der arbejder proaktivt med samfundsansvar og bæredygtighed er særligt udsatte for kritik og mediebevågenhed, og mere end hver fjerde danske virksomhed har været udsat for en CSR-krise indenfor de sidste 5 år.

Så selvom din virksomhed måske har orden i eget CSR-hus, eller ikke opererer i en kontroversiel branche, så kan krisen også ramme jer - og måske før I allermindst venter det.

Derfor stiller vi på minikonference "CSR kriser & dilemmaer" den 29. november skarpt på, hvordan du kan håndtere udfordringer og dilemmaer ved at indarbejde samfundsansvarlighed i hjertet af forretningen og organisationen.

Vores social business ekspert, Tania Ellis, vil indlede minikonferencen med en introduktion af globale trends og cases på forskellige former for CSR-kriser og dilemmaer, og du vil få indblik i, hvordan både heartcore idealister og hardcore kapitalister har valgt at håndtere dem.

Derudover vil du få lejlighed til at høre praktiske erfaringer fra vores danske real-life cases fra blandt andet:

  • Kommunikationsdirektør Stine Hove Marsling, der til dagligt arbejder med samfundsansvar i Danske Spil
  • Investeringsanalytiker Pelle Pedersen fra PKA, et af Danmarks største pensionsselskaber, som skal sikre at 250 mia. af vores pensionskroner giver et rentabelt afkast uden at gå på kompromis med etik og ansvarlighed.
  • Corporate Sustainability Lead for Europe, Middle East & Africa hos Dell, som sidste år formåede at vende en CSR-relateret mediekrise til styrket forretning.

Undervejs vil vi diskutere, netværke og udveksle gode råd til, hvordan du selv kan navigere mellem at tjene godt og gøre godt og til, hvordan du håndterer situationen, når CSR-krisen virkelig kradser.

Minikonferencen er for dig som:

  • Arbejder med samfundsansvar og kommunikation

  • Ønsker konkret inspiration og idéer til egen praksis

  • Vil have indblik i andres praktiske erfaringer

  • Har lyst til at møde og netværke med andre fagfolk med samme interesser som dig.

Læs mere og tilmeld dig her

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere