Ansvarlige investeringer

Strategi & ledelse

Meeting the Moment on ESG Investing: Q&A with Lauren Abbott, Global VP, Anheuser-Busch InBev

The year 2020 has been extremely challenging for business, from dealing with COVID-19 and its economic impacts to addressing the worsening climate crisis. Amid these challenges, investors have increased their focus on how companies are acting on environmental, social, and governance (ESG) issues. How can companies best prepare for investors’ current demands?

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Danske banker kritiseres for indirekte at støtte militæret i Myanmar

De danske banker og finansvirksomheder har aktier for millioner i virksomheder, der har forbindelse til militæret i Myanmar.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Militærkuppet i Myanmar understreger, at vi skal huske S’et i ESG

Der er stort fokus på investorers klimaansvar og CO2-aftryk. Men som investorer har vi også et ansvar ift. respekt for menneskerettigheder. Det kalder på øget opmærksomhed og krav om obligatoriske due diligence-processer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

P+ er åbne om klimabelastende investeringer

I en ny rapport kan medlemmerne af P+ få overblik over, hvordan pensionskassen forholder sig til de mest klimabelastende selskaber i porteføljen. Hensigten er at øge gennemsigtigheden og åbenheden omkring P+'s investeringer.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere