0 kommentarer" /> Ikea udvider forretningen med grøn strøm | CSR.dk

27.08.2021  |  Klima, miljø og energi

Ikea udvider forretningen med grøn strøm

Ikea vil gøre det lettere for flere mennesker at leve bæredygtigt og udbyder derfor nu grøn strøm

0 kommentarer

De svenske Ikea-kunder kan nu få leveret grøn strøm via Ikeas nye elabonnement Strömma. Planen er at flere lande løbende skal have adgang til Ikeas grønne strøm.

Tiltaget er et led i koncernens mål om at være fuldt cirkulære og klimapositive i den fulde værdikæde fra råmateriale til bortskaffelse af produkterne inden 2030. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Ikea vil gøre det lettere for flere mennesker at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme. Vi tilbyder allerede produkter, der bidrager til at forlænge produktets levetid, reducere affald, spare vand og spise mere sund, samt reducere elforbruget. At give sol og vindkraft til flere mennesker føles som et naturligt næste skridt på vores bæredygtighedsrejse”, siger Bojan Stupar der er salgschef hos Ikea Sverige.

Ud over Strömma tilbyder Ikea også solpaneler på 11 udvalgte markeder. I en app kan kunderne følge deres egen produktion og sælge den elektricitet, de ikke selv bruger.

- MTN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere