Vedvarende energi

Klima, miljø og energi

Stort partnerskab undersøger mulighederne for bæredygtig genanvendelse af vindmøllevinger

Ti projektpartnere er gået sammen om det treårige projekt, DecomBlades, og skal med investering fra Innovationsfonden forsøge at danne basis for kommercialisering af bæredygtige løsninger til genanvendelse af vindmøllevinger.

0 kommentarer

Samfund

Three in a row: Ørsted again ranked world’s most sustainable energy company

Corporate Knights names Ørsted the most sustainable energy company and second-most sustainable company across sectors in the 2021 Global 100 index. The green energy major shares key learnings from its own transformation.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

HOFOR puster nyt liv i ikoniske havvindmøller ud for København

Et pilotprojekt skal med støtte fra Energistyrelsen udvikle en model for, hvordan en dansk havvindmøllepark kan få forlænget sin levetid med op til flere årtier. Genbrug og restaurering er nøgleordene i projektet, hvilket både sparer produktion og materialer.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

De europæiske olieselskaber er langt foran de amerikanske på den grønne omstilling

Udmeldinger om at storøkonomier som Kina, Japan og Sydkorea vil være CO2-neutrale, er noget der får de europæiske olieselskaber til at satse massivt på vedvarende energi.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere