Vedvarende energi

Klima, miljø og energi

Nyt initiativ giver boligsælgere og -købere grønne og økonomiske fordele

En klima- og energioptimeret bolig sælges hurtigere og til en højere pris. Et nyt koncept skal give husejere gratis rådgivning om klima- og energioptimering af boligen forud for et salg.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

En bæredygtig fremtid baseret på vedvarende energi

Effektivitet, innovation og medansvar – det er hjørnestenene i DACHSERs langsigtede klimabeskyttelsesstrategi. Andre Kranke, som er Head of Corporate Research & Development og leder af Climate Protection-projektet hos DACHSER, fortæller om, hvordan logistikudbyderen prioriterer klimabeskyttelse ved at købe vedvarende energi, bygge solcelleanlæg og meget mere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

LEGO opfører CO2-neutral fabrik i Vietnam

LEGOs nye fabrik i Vietnam skal køre udelukkende på energi genereret af solceller, og bliver dermed koncernes første CO2-neutrale fabrik.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

DACHSER skifter til 100 % grøn elektricitet

Logistikudbyderen får leveret al sin elektricitet i hele verden fra vedvarende energikilder. Samtidig vil virksomheden firdoble den mængde af grøn elektricitet, den selv genererer ved hjælp af solcelleanlæg.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere