17.06.2013  |  Kommunikation

Indstil din virksomhed til CSR-pris

Det er ved at være sidste udkald for tilmelding til dette års CSR-pris, der uddeles for bedste CSR-rapportering. Fristen er på fredag.

Det er ved at være oppe over, hvis man vil tilmelde sin virksomhed til CSR-prisen 2013, der har tilmeldingsfrist fredag 21. juni. Prisen, der udgives for 19. gang i træk, gives for bedste CSR-rapportering og uddeles af FSR – danske revisorer.

Læs også: Hæder til bedste CSR-rapportering

CSR prisen uddeles i år i kategorierne CSR pris for store virksomheder (? 500 ansatte), CSR pris for mindre virksomheder (< 500 ansatte) samt CSR pris for emerging / 1. gangsrapportering (virksomheder, der er nye rapportører).

FSR – danske revisorer uddeler prisen for at synliggøre værdien af at arbejde aktivt med bæredygtighed og samfundsansvar som en integreret del af forretningsstrategien samt at gøre arbejdet med bæredygtighed og samfundsansvar til en integreret del af forretningsstrategien.

Sidste års vindere var A.P. Møller-Mærsk, NKT, TopToy og Middelfart Sparekasse.

Læs også: Mærsk rapporterer bedst

Rapporter til bedømmelse skal være modtaget i FSR - danske revisorer senest fredag den 21. juni 2013. Vinderne af priserne offentliggøres torsdag den 26. september 2013 i Bella Center.

Læs mere om CSR-rapportering og tilmelding her.

-KK

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere