FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk.

FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets p…

Læs mere  

Om

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk.

FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets primære formål er, at understøtte revisor som den foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med private og offentlige virksomheders arbejde med bæredygtighed med særlig fokus på rapportering om samfundsansvar og valg af erklæringsydelser på det ikke-finansielle område.

FSR - danske revisorer uddeler hvert CSR Prisen inden for bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed.

Kontaktpersoner

Josefine Ellen-Marie

Konsulent

Pernille Risgaard

Ekstern konsulent & sekretær for CSR-udvalget i FSR - danske revisorer

Events

Gå-hjem møde 31 Aug 2021

Redegørelse om dataetik i årsrapporten – hvad går det ud på?

FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed inviterer til dialogmøde om redegørelse om dataetik i årsrapporten og hvad går det ud på.

14:00-16:30 FSR - danske revisorer
Gå-hjem møde 07 Sep 2021

SMV COP 2021-listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet

FSR - danske revisorer og Global Compact Network Denmark inviterer til SMV COP 2021, hvor vi offentliggør listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Vær med når vi livestreamer fra arrangementet.

14:00-16:00 Hos dig selv - online
Gå-hjem møde 12 Okt 2021

Dilemmaer ved valg og vægtning af oplysninger – hvordan får man en balanceret rapportering om negative udviklinger?

FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed inviterer til dialogmøde om dilemmaer ved valg og vægtning af oplysninger og sætter fokus på hvordan får man en balanceret rapportering om negative udviklinger.

14:00-16:30 FSR - danske revisorer
Gå-hjem møde 30 Nov 2021

Global convergence of sustainability and ESG standards: The Value Reporting Foundation, Group of Five, WEF, IFRS and others.

FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed inviterer til dialogmøde om 'Global convergence of sustainability and ESG standards: The Value Reporting Foundation, Group of Five, WEF, IFRS and others.'

14:00-16:30 FSR - danske revisorer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere