29.09.2022  |  Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2022 blandt otte nominerede virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for ottende gang FSR – danske revisorers CSR Pris til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om bæredygtighed, samfundsansvar og ESG. Prisuddelingen finder sted d. 11. oktober 2022 på Børsen i København.

CSR Prisen 2022 er en anerkendelse og hyldest til store danske virksomheder, der udmærker sig med en transparent og pålidelig redegørelse om arbejdet med bære­dygtighed, virksomhedens samfundsansvar og rapportering om miljø, sociale og ledelsesmæssige forhold (ESG). Med prisen sætter FSR – danske revisorer fokus på best-in-class rapportering om bæredygtighed for at fremhæve god praksis og være en kilde til inspiration for andre. I alt har rapporter fra 112 store danske virksomheder – heraf 48 unoterede og 64 børsnoterede – været med i konkurrencen om prisen i år.

Af disse har dommerpanelet valgt at nominere otte virksomheder til CSR Prisen 2022: Arla Foods, Grundfos, Salling Group og STARK Group blandt de unoterede virksomheder samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Pandora og Ørsted blandt de børsnoterede virksomheder.

Prisuddelingen finder sted som en del af konferencen #CSRDag2022: CSR i en brydningstid, som FSR – danske revisorer afholder sammen med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen. Administrerende direktør hos FSR – danske revisorer, Lone Strøm, og administrerende direktør hos Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, åbner konferencen, hvor man blandt andre også kan møde Lars Fruergaard Jørgensen, President & CEO i Novo Nordisk, Christian Friis Bach, direktør i Warfair og fhv. udviklingsminister og Katherine Richardson, professor i biologisk oceanografi og leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet til en drøftelse om virksomhedernes samfundsansvar i en omskiftelig og uforudsigelig brydningstid.

Selve prisuddelingen starter kl. 16.00.

Læs mere om CSR Prisen 2022 her og de otte nominerede virksomheder her.

Læs mere om konferencen #CSRDag2022 her.

Tid og sted:
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 13.00 – 16.30 hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotholmsgade, 1217 København K
CSR Prisen 2022 uddeles i programmets 3. del, som starter kl. 16.00 og slutter kl. 16.30.

Presseakkreditering:
Kontakt Amalie Hermansen, Kommunikationskonsulent i FSR – danske revisorer: ahe@fsr.dk.

Tilmeldingsfrist for presseakkreditering er torsdag den 6. oktober 2022

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere