16.09.2022  |  Strategi & ledelse

Kom til #CSRdag2022 om CSR i en brydningstid den 11. oktober

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du tilmelde dig årets CSR-konference, #CSRdag2022 til oktober. Sammen med FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen er Dansk Erhverv vært ved en konference, hvor vi sammen sætter fokus på, hvordan vi styrker danske virksomheders evne til at navigere ansvarligt i en verden, der er omskiftelig og uforudsigelig.

Vi befinder os i en brydningstid, og krigen i Ukraine og Covid-19 pandemien har demonstreret, at forventninger til virksomheders samfundsansvar er omskiftelige og uforudsigelige. Fokus på virksomhedernes samfundsansvar er blevet skærpet. Hensyn til miljø, klima og mennesker har nu også fået en sikkerhedspolitisk dimension.

Kom og lyt til keynotes fra Lars Fruergaard Jørgensen, President & CEO, Novo Nordisk og Katherine Richardson, professor og leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet samt Christian Friis Bach, direktør, Warfair og fhv. udviklingsminister.

Traditionen tro tager FSR – danske revisorer, Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv det danske arbejde med virksomheders samfundsansvar under kærlig og kritisk behandling fra scenen og i paneldebatter på årets CSR-konference.

På dagen hylder vi også de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt de store danske virksomheder, når CSR Prisen 2022 bliver uddelt.

Du kan se hele programmet og melde dig til her

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere