02.06.2022  |  Kommunikation

Informationssikkerhed som mere end en modedille

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller Thomas Janke meget mere om, hvordan BESTSELLER sikre et højt sikkerhedsniveau og minimering af cyberrisici, når store dele af den digitale infrastruktur er outsourcet til leverandører.

Modevirksomheden BESTSELLER opererer i et globalt samfund, hvor afhængigheden af eksterne leverandør er større end nogensinde før. Mange globale forsyningskæder er under et massivt pres, hvilket kun er blevet tydeliggjort af krigen i Ukraine, hvor de markante konsekvenser f.eks. i produktionen af elbiler er kommet bag på de fleste.

Det samme gælder for IT, hvor flere og flere funktioner bliver flyttet til ”skyen” og til eksterne leverandører. Det skaber et mere komplekst trusselbillede omkring cybersikkerhed, som også din virksomhed skal forholde sig til.

På Bureau Veritas Kick Off 2022 deler BESTSELLER sine erfaringer og fortæller, hvordan de forholder sig til truslen, og hvordan de kommunikerer disse risici med væsentlige interessenter som medarbejdere, ledelse, kunder og leverandører.

Hvordan minimeres risici for at blive hacket med ganske betragtelige omkostninger i form af nedetid, tab af forretning, forringet service og dårligt image til følge? Hvilken rolle spiller leverandører, og hvordan er de forbundet med de forretningskritiske funktioner og data?

Udover BESTSELLER kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere