11.10.2016  |  Klima, miljø og energi

Innovativ indretning skaber bæredygtige brugeroplevelser på Building Green

Indhold fra partner Hvad er dette?

Building Greens voksende omfang kalder på brugervenlig og nytænkende indretning, der kan sikre de mere end 100 indlægsholdere og over 150 udstillere en både god og bæredygtig oplevelse. Når dørene slås op d. 2.-3. november, vil Forums inventar – lige fra møbler til vejvisningsskilte – derfor være ressourcebesparende og lette at genanvende.

Hensynet til lavt ressourceforbrug og bæredygtighed bliver gennemført helt ned i detaljer som vejvisningsskilte og sceneindretning, når byggeriets førende event for bæredygtige og energieffektive løsninger Building Green løber af stablen i Forum i København.

Vækst kalder på nyt indretningskoncept
De besøgende vil således blive mødt af orienteringstavler og anvisningsskilte fremstillet i materialer, som er både ressourcebesparende og lette at genanvende. Og det er helt i Building Greens ånd, konstaterer salgs- og marketingchef Sarah Risum Elhauge.

- Med en gradvist voksende event, der i år består af mere end 150 udstillere og over 100 indlægsholdere, er der et stort behov for skiltning og indretning, som kan sikre de besøgende den bedst mulige oplevelse. Samtidig sætter det prikken over det grønne i, at indretningen bidrager til at understøtte begivenhedens fokus på ressourceforbrug og bæredygtighed, siger hun.

De miljørigtige ambitioner fornægter sig derfor ikke i forbindelse med indretningen af årets event. Alt fra skilte i stål med en høj genanvendelsesværdi til inventar baseret på bølgepap vil således pryde Forum d. 2.-3. november.

Genbrug frem for kassering
- Ideen om at bruge bølgepap fik vi, da vi erfarede, at mange af udstillerne – frem for at leje inventar – købte billige borde og stole for blot at kassere dem efter endt brug. Sådan fortæller arkitekt Jarl Vindnæs fra virksomheden Cotter, der har bidraget til indretningen af Forum, om tankerne bag det brugerorienterede og miljøvenlige set-up. Han fortsætter:

- Det spild ærgrede både os og Building Green, for til kortvarige formål såsom deltagelse i en event kan man sagtens fremstille inventar, der både sparer ressourcer og er meget let at genanvende. F.eks. kan møbler af bølgepap nemt klappes sammen og lægges direkte i en genbrugscontainer, når de er færdige med at blive brugt.

Følger eget koncept til dørs
Ifølge Sarah Risum Elhauge gør Building Greens varighed på to dage bølgepap til et oplagt materialevalg. Og når det samtidig kommer fra en dansk leverandør, betyder det, at også transporten af det billige og lette konstruktionsmateriale kan ske på en miljørigtig måde.

- Bæredygtighed og ressourceoptimering har stor betydning for alle, der tager del i Building Green – lige fra vores besøgende og udstillere til de mange samarbejdspartnere og bidragydere, der bakker op om os. Derfor sender vi med indretningen et vigtigt signal om, at vi følger vores egne mantraer til dørs, konkluderer hun.

For yderligere information, kontakt:
Sarah Elhauge | Salgs- og marketingchef, Building Green | T +45 4195 1407 |
E-mail: se@buildinggreen.eu

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Seniorrådgiver, Perfekta PR | T +45 31 31 48 52 | E-mail: anja@perfektapr.dk  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere