22.11.2012  |  Kommunikation

Interface vinder international grøn pris

Interface, der er verdens førende producent af tæppefliser, har modtaget prisen som den mest bæredygtige virksomhed blandt de store virksomheder ved dette års International Green Awards.

Interface har vundet prisen som den mest bæredygtige virksomhed ved årets Green Awards. Tæppeflise-virksomheden vandt prisen i konkurrence med virksomheder som Hitachi, Iberdrola, ITC Hotels og Person Plc med den begrundelse, at Interface har arbejdet med bæredygtighed gennem mange år, og fordi bæredygtighed er så grundigt indarbejdet i virksomheden.

International Green Awards, der blev afholdt for syvende gang, er på globalt plan en af de førende platforme inden for uddannelse, lederskab og innovation. Award’en anerkender de organisationer, der lægger vægt på disse tre områder i deres arbejde med bæredygtighed.

Bæredygtig strategi startede i 1994
Interfaces bæredygtighedsarbejde startede tilbage i 1994 med ambitionen om, at enhver negativ miljøindflydelse skulle være elimineret i 2020. Målet blev kaldt Mission Zero, og for at leve op til det har Interface sidenhen ændret hele sin måde at drive forretning på. Mission Zero har været ledestjernen ved alle designaktiviteter, fremstillingstiltag og forretningsmæssige beslutninger i øvrigt, oplyser virksomheden.

Interface er nu over halvvejs mod at nå Mission Zero-målet med gode resultater inden for affaldsstyring, energi fra genanvendelige kilder, nedbringelse af CO2-udledning og social ansvarlighed. Indtil nu er der opnået 88 procent reduktion i mængden af affald, der sendes til lossepladser, 84 procent reduktion i vandforbruget og 32 procent reduktion i udledningen af drivhusgasser. 31 procent af energien kommer fra genanvendelige kilder og 44 procent af alle materialer er enten biobaserede eller genanvendte.

- OWG

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere