03.02.2021  |  Klima, miljø og energi

International venturefond åbner kontor i København

Venturefonden Antler vil tiltrække erfarne profiler indenfor teknologi med henblik på at skabe grønne techvirksomheder.

Der er gode nyheder for danske iværksættere i tech-branchen. Den internationale venturefond Antler åbner nemlig kontor i København og ambitionen er at tiltrække 100 iværksættere årligt med specialistviden indenfor grøn teknologi.

Det skriver TechSavvy.media.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Antlers nye kontor i København, der etableres i starten af 2021, har til formål at tiltrække erfarne profiler indenfor teknologi fra hele verden med henblik på at skabe og etablere techvirksomheder med særligt fokus på klima og bæredygtighed.

Læs også: Under halvdelen af de offentlige udbud har fokus på grønne løsninger

Hos Vækstfonden, som bidrager med 50 millioner, vækker det stor begejstring, at man har formået at trække Antler til København.

”At en international fond som Antler nu vælger at basere sig i København, er helt i tråd med vores strategi i Vækstfonden, hvor vi investerer i og med udenlandske fonde med henblik på at tiltrække udenlandske investorer, kapital og kompetencer til Danmark. Det kommer Antler i høj grad også til. De skal hente stærke kompetencer fra hele verden til København og herfra bygge nogle af fremtidens grønne virksomheder. Derfor er vi rigtig glade for, at vi har kunnet medvirke til at tiltrække Antler,” siger Rolf Kjærgaard, administrerende direktør i Vækstfonden.

- MTN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere