Ipsos

www.ipsospeel.dk/

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser, Information og kommunikation

Om

Ipsos er et af verdens førende analysebureauer med mere end 16.000 medarbejdere fordelt i 89 lande. Gennem dybdegående analysearbejde hjælper vi vores kunder med at forstå den komplekse verden, vi lever i, og inspirerer dem til at tage bedre beslutninger. Vi brænder for innovation og stræber konstant efter at udvikle nye forskningsmetoder og anvende den nyes…

Læs mere  

Om

Ipsos er et af verdens førende analysebureauer med mere end 16.000 medarbejdere fordelt i 89 lande. Gennem dybdegående analysearbejde hjælper vi vores kunder med at forstå den komplekse verden, vi lever i, og inspirerer dem til at tage bedre beslutninger. Vi brænder for innovation og stræber konstant efter at udvikle nye forskningsmetoder og anvende den nyeste teknologi til at komme tættere på forbrugerne og afdække nye indsigter.

Vi arbejder med at forstå forbrugernes holdninger og adfærd omkring klima og bæredygtighed, og vi vil sammen med forbrugerne og vores kunder identificere løsninger på de klimaproblematikker, vi står i hver dag.

Kontaktpersoner

Klaus Mikkelsen

Country Manager

Events

Morgenmøde 20 Jun 2019

Klima-kløften: Lever du op til forbrugernes klimakrav?

Torsdag den 20. juni inviteres du til morgenkaffe og en inspirerende session, hvor vi præsenterer resultaterne fra vores store klimaundersøgelse blandt de danske forbrugere og giver dig konkrete råd til, hvordan du lever op til de stigende klimakrav.

09:00 Store Kongensgade 1, 1264 København K

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere