Københavns Universitet

copenhagensummeruniversity.ku.dk/

Branche/Sektor:

Forskning og uddannelse

Om

Copenhagen Summer University udbyder kurser til ledere og fagprofessionelle fra både offentlige og private organisationer. Fælles for kurserne er, at de udvikles og afholdes af ledende professorer og forskere fra Københavns Universitet. For yderligere at sikre kursernes relevans og direkte anvendelighed, inviteres eksperter fra det private erhvervsliv samt internationale topf…

Læs mere  

Om

Copenhagen Summer University udbyder kurser til ledere og fagprofessionelle fra både offentlige og private organisationer. Fælles for kurserne er, at de udvikles og afholdes af ledende professorer og forskere fra Københavns Universitet. For yderligere at sikre kursernes relevans og direkte anvendelighed, inviteres eksperter fra det private erhvervsliv samt internationale topforskere.

Events

Efteruddannelse 16 Aug 2021

Adfærdsøkonomi og Psykologiske Valg

På dette 5-dages kursus undersøger vi situationer, hvor vi mennesker systematisk og forudsigeligt afviger fra rationalitet og bryder med antagelserne om, at vi altid vælger det, der er bedst for os selv.

08:30 Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S
Efteruddannelse 16 Aug 2021

FN's 17 Verdensmål

Hvad betyder FN’s Verdensmål for danske organisationer og virksomheder? Hvordan kan man strategisk omfavne målsætningerne og samtidig skabe fremdrift og forretning via integreret ledelse og dermed sikre sin fremtidige vækst?

08:30 Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S
Efteruddannelse 23 Aug 2021

Bæredygtig Ledelse

Det gennemgående tema i dette 5-dages kursus om bæredygtig ledelse er Kierkegaards tanker om at vælge sig selv, finde ind til sin livsanskuelse og sit ideal, som udgør en etisk opgave for ethvert menneske.

08:30 Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere