16.09.2009  |  Klima, miljø og energi

KLS optaget i FN’s klimaneutrale netværk

Danmarks første CO2-neutrale trykkeri, KLS Grafisk Hus, er som den første industrivirksomhed i Danmark blevet optaget i FN's klimaneutrale netværk.

KLS Grafisk Hus er blevet optaget i Climate Neutral Network, som er FN’s verdensdækkende netværk for private og offentlige virksomheder og organisationer, der enten er klimaneutrale eller arbejder på at blive det. KLS Grafisk Hus A/S, der blandt andet producerer magasiner og brochurer, blev pr. 1. januar 2009 CO2-neutral. Trykkeriet vil nu dele sin prisbelønnede klima-strategi og mange erfaringer med virksomheder fra hele verden.
”Som klimaneutralt trykkeri er vi stolte af at blive optaget i netværket, og vi ser frem til at udveksle erfaringer med andre virksomheder, som arbejder målrettet for at nedbringe CO2-udledningen,” siger direktør hos KLS Grafisk Hus, Knud Erik Larsen og tilføjer:
”FN’s klimaneutrale netværk er vigtigt, fordi CO2-udledningen er et globalt problem, som kræver globale løsninger, og derfor er FN det rette organ til at styre udviklingen, så lande som USA, Kina og Indien ikke bare går sine egne veje.”
Fra dansk side har der hidtil været tre medlemmer af FN’s klimaneutrale netværk: Københavns Kommune, den netop afholdte CO2-neutrale festival CO2PENHAGEN og it-leverandøren Atea, men nu altså også den første danske industrivirksomhed.
-JR

Mere fra Christian

Christian Grunert Pedersen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere