03.01.2023  |  Klima, miljø og energi

Kom ind til kernen i arbejdet med åben software i automationsbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Åben software og digitalisering er fremtiden. Også inden for industriel automation. Men hvordan kommer man igang, og hvad kræves der? Skal man være bange for at tænke åbenhed ind i sin produktion?

Alt dette og meget mere får du svar på, når vi torsdag den 2. februar 2023 fra kl. 9:15-12:00 sammen med Ingeniøren byder på en formiddag med fokus på åben software i automationsbranchen.

Derudover kommer du til at høre spændende indlæg som vil belyse forskellige vinkler på, hvordan åben software kommer til at påvirke fremtiden indenfor automation, og der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til hele panelet i slutningen af dagens program.

Du kan se hele agendaen og tilmelde dig her.

Vi lover, at du bliver inspireret og får et mere konkret billede af, hvad åben software betyder, og hvilke fordele der er inden for industriel automation.


Tilmeld dig gratis her

Morgenmad og registrering kl. 8.45 — 9.15 | Frokost og networking kl. 12.00 — 13.00

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere