06.09.2019  |  Klima, miljø og energi

Kom og vær med til Bæredygtighedsfestivalen 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er det i næste uge, at der endnu engang åbnes op for dørene til Bæredygtighedsfestivalen 2019 - nemlig d. 11.-14. september!

Hvert år øges fokus på grøn omstilling og bæredygtighed, og det kan også mærkes i Bæredygtighedsfestivalen, som afholdes i Aalborg for 7. år i træk. Programmet, som stables på benene af borgere, virksomheder, foreninger, NGO'er, Regionen osv. med Aalborg Kommune som tovholder, bugner igen af mange bæredygtige aktiviteter fra lokalområdet.

I år er der et særligt fokus på FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, hvilket også er temaet for årets Bæredygtighedspris, som uddeles onsdag d. 11. september.  De besøgende kan også blive klogere på Verdensmålene i lokal kontekst til bl.a. arrangementet ”bæredygtighed for dummies” og til Borgmesterdebat med bl.a. Københavns Frank Jensen og Aalborg Thomas Kastrup-Larsen.

Af nye initiativer kan nævnes:

  • Grønt uddannelsesrum for 750 gymnasieelever (onsdag og torsdag på Aalborgs havnefront)
  • Klimaangst – skal vi være bange for fremtiden v. Region Nordjylland (fredag kl. 11.00, Grøn Scene)
  • Verdensmål spilleaften v. ungdomsorganisation (torsdag kl. 17.00 i Nordkraft)
  • Bæredygtigt folkekøkken for studerende (torsdag kl. 18.00 i Create)
  • Fremtidens vejr og klima med Peter Tanev (fredag på Grøn Scene på Aalborgs Havnefront)
  • Byens børn gør os alle grønnere (Karolinelund fredag)

Utzonparken fyldes igen med bæredygtige boder fredag d. 13 og lørdag d. 14. september. Her kan du få inspiration til mere bæredygtig hverdag både inden for kost, motion, forbrug, transport, energi og meget mere.

Se hele programmet på www.bæredygtighedsfestivalen.dk

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt 
Zacharias Brix Madsen
Grøn agent | +45 2519 9362 | zacharias.madsen@aalborg.dk
Center for Grøn Omstilling
Miljø- & Energiforvaltningen
Aalborg Kommune

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere