Konventum

www.konventum.dk

Branche/Sektor:

Forskning og uddannelse

Om

”Konventum er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter, der ligger midt i en 300.000 kvm stor park med en storslået udsigt til Øresund. Vi råder over 20.000 kvm unikke konferencefaciliteter blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Vi tilbyder dygtige facilitatorer og konsulenter – og vi udbyder en lang række spændende og aktuelle kurser og uddannelser…

Læs mere  

Om

”Konventum er et moderne konference-, kursus- og uddannelsescenter, der ligger midt i en 300.000 kvm stor park med en storslået udsigt til Øresund. Vi råder over 20.000 kvm unikke konferencefaciliteter blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Vi tilbyder dygtige facilitatorer og konsulenter – og vi udbyder en lang række spændende og aktuelle kurser og uddannelser.

Igennem de sidste par år, har vores konsulenter fra Konventum Uddannelse dannet et stærkt fokusområde på CSR i det faglige arbejde. Dette har både ført til læringsbøger og -hæfter, samt kurser omkring CSR i en faglig kontekst. Vi har derfor taget et nuanceret arbejdstagerperspektiv på hvordan CSR kan gavne både virksomhed, medarbejder og samfundet. Vores organisation har stor erfaring med læringsstile, hvilket betyder at vores konsulenter evner at kunne undervise en bred målgruppe, imens de sikre en relevant, interessant og ikke mindst differentieret undervisning.

Man kan både bestille vores konsulenter til at komme ud i landet, men vi tager hjertens gerne imod kunder i vores flotte lokaler, hvor alt fra vores undervisningslokaler, auditoriumer  og oplægsfasciliteter til vores restaurants lækre anretninger og hotelværelser er af højeste kvalitet – og så alt sammen med havudsigt til Øresund.

Kontaktpersoner

Henrik Madsen

Konsulent

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere