Samfund
24.11.2021 | Af Food Nation
A study from the University of Copenhagen shows that less meat and more vegetables and legumes can provide an annual benefit to society of DKK 12 billion and give Danes more good life years.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi
06.09.2016 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Et nyt notat fra tænketanken Concito samler den aktuelle viden om potentialet for at reducere fødevaresektorens klimabelastning gennem ændrede kostvaner, og anbefaler nye initiativer på området. 0 kommentarer
15.06.2022 | I fokus: fremtidens rapportering
29.04.2022 | I fokus: compliance
28.03.2022 | I fokus: cirkulær økonomi 2022
04.03.2022 | I fokus: Psykisk arbejdsmiljø
10.12.2021 | I fokus: Hvordan integrerer vi bæredygtighed?
CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere