Samfund
24.11.2021 | Af Food Nation
A study from the University of Copenhagen shows that less meat and more vegetables and legumes can provide an annual benefit to society of DKK 12 billion and give Danes more good life years.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi
06.09.2016 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Et nyt notat fra tænketanken Concito samler den aktuelle viden om potentialet for at reducere fødevaresektorens klimabelastning gennem ændrede kostvaner, og anbefaler nye initiativer på området.
02.12.2022 | I fokus: nyt fra bæredygtigt byggeri
03.11.2022 | I fokus: bæredygtige værdikæder
30.09.2022 | I fokus: samarbejde med NGO'er
15.06.2022 | I fokus: fremtidens rapportering
29.04.2022 | I fokus: compliance
CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere