12.05.2023  |  Menneskerettigheder

L’Oréal akkrediteres som Living Wage arbejdsgiver af den internationale organisation Fair Wage Network

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 2020 forpligtede L'Oréal sig til at sikre, at alle dets ansatte fik en leveløn, hvilket betyder en løn, der dækker ens basale behov - såsom bolig, mad, vand, sundhedspleje og uddannelse - og ens pårørendes behov, beregnet iht. lokal kontekst og en liste over kriterier skitseret af et uafhængigt organ.

"Som en stor virksomhed og leder af vores sektor mener vi, at vi kan og bør være en del af løsningen for et mere retfærdigt og ligeværdigt samfund. Living Wage-akkrediteringen af Fair Wage Network bekræfter vores mangeårige forpligtelse til at sikre en leveløn til alle vores medarbejdere over hele verden. Men vores ansvarsfølelse rækker ud længere end det. Vi skal også engagere vores partnere i vores transformationsproces og hjælpe dem med overgangen til en mere bæredygtig verden,” - Alexandra Palt, L'Oréal Chief Corporate Responsibility Officer

I 2020 forpligtede L'Oréal sig til at sikre, at alle dets ansatte fik en leveløn, hvilket betyder en løn, der dækker ens basale behov - såsom bolig, mad, vand, sundhedspleje og uddannelse - og ens pårørendes behov, beregnet iht. lokal kontekst og en liste over kriterier skitseret af et uafhængigt organ. At modtage et rimeligt vederlag for sit arbejde er en menneskeret. Tanken er, at alle arbejdere og deres familier skal have råd til en anstændig, omend enkel, livsstil, som ikke nødvendigvis er sikret af nationale mindstelønninger.

L'Oréal er netop blevet tildelt Living Wage arbejdsgiver-akkrediteringen af den internationalt anerkendte organisation Fair Wage Network, som en anerkendelse af virksomheden som en engageret global Living Wage-arbejdsgiver. Denne akkreditering følger en streng proces, baseret på anonyme medarbejderundersøgelser udvalgt tilfældigt af Fair Wage Network på de markeder, hvor firmaet opererer.

En af målsætningerne i L'Oréals 2030-strategi L’Oréal for the Future er at sikre levelønninger ikke kun for firmaets egne medarbejdere men også hos deres strategiske leverandører.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere