Let it bee

let-it-bee.dk/

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed, Rådgivning/konsulenter

Om

Let it bee er one stop-leverandør af urte-og blomsterenge til understøttelse af hjemmehørende bier, sommerfugle og andre insekter. Vi forvandler plænegræsarealer til smukke, florrige blomsterenge og kan varetage hele processen for dig: Fra visualisering, jordprøver og etablering til skiltning, certificering og vedligeholdelse samt storytelling o…

Læs mere  

Om

Let it bee er one stop-leverandør af urte-og blomsterenge til understøttelse af hjemmehørende bier, sommerfugle og andre insekter. Vi forvandler plænegræsarealer til smukke, florrige blomsterenge og kan varetage hele processen for dig: Fra visualisering, jordprøver og etablering til skiltning, certificering og vedligeholdelse samt storytelling om de biodiversitetsunderstøttende tiltag. Alt sammen modulopdelt, så du kan vælge til og fra afhængigt af dine ambitioner 

Sammensat team af eksperter

Vores mission er, at det skal være lige så NEMT for alle med grønne arealer at etablere 1 m2 urte- og blomstereng som det er at etablere 1 m2 plænegræs.

Derfor har vi sammensat et team af specialister med kompetencer inden for visualisering, biologi, anlægsarbejde og kommunikation, som sammen kan tilbyde dig en samlet biodiversitetspakke på dine grønne arealer.

Certificerede frø og CO2-venlig etablering

Vores frøblandinger er udviklet på baggrund af forskning fra biologer fra AU og understøtter udelukkende hjemmehørende arter. Dermed er du garanteret at din indsats bidrager positivt til de lokalthørende insekter og fugle. Det særlige ved vores frøblandinger er desuden, at de er sammensat, så de hver især passer til forskellige jordtyper. Det betyder, at vi ikke behøver at køre jord bort og tilføre eksempelvis sand. I stedet etablerer vi lige præcis de urter og blomster, der passer til den eller de jordtyper, der er på dine grønne arealer. På den måde sparer vi dig for både penge og unødig udleding af CO2 ved bort- og tilkørsel af jord. 

Kommunikation før, under og efter er vigtig

Når du som virksomhed, boligforening eller kommune lægger om til oaser af vildere arealer, må du være forberedt på, at ikke alle oplever det som en vildt god idé i begyndelsen. Omlægning til vildere arealer kræver derfor typisk veltilrettelagt kommunikation både før, under og efter etablering. 

Også dén del kan vi gøre nemmere for dig ved hjælp af vores storytelling-pakke. Her får I velskrevne årstidsbestemte biodiversitetshistorier, som jeres kommunikationsafdeling frit kan bruge som værdiskabende indhold på jeres kommunikationsplatforme til at understøtte tiltaget. 

Læs mere om vores koncept, og hvordan vi kan hjælpe dig på http://let-it-bee.dk

Kontaktpersoner

Christian Sune Hald

Salgsansvarlig

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere