10.06.2020  |  Klima, miljø og energi

MåtteXpressen er blevet Svanemærket med flotte værdier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med svanemærkningen af måttevaskeriet, der er en del af DFD, kan vi nu tilbyde alle nuværende og fremtidige kunder med måtter miljøcertificeret måtteservice.

Efter en succesfuld proces og et tæt samarbejde mellem de ansvarlige afdelinger i DFD har MåtteXpressen nu officielt papir på, at alle processer lever op de høje miljøkrav i det nye Svanemærke 4.0 for tekstilservice. 
 
Konkrete miljøinitiativer resulterer i flotte værdier for vand, energi og kemi
På måttevaskeriet i Køge er der stor glæde over de fine resultater, fordi konkrete miljøinitiativer fra start har været en integreret del af produktionen, men uden at have noget at sammenligne med. 

Vaskeriet er specielt designet således, at alt vand fra vasken cirkuleres, jordvarmes og genbruges. Vandet opbevares i nedgravede tanke, hvor det jordvarmes, og der bruges derfor minimal energi til opvarmning i vaskerøret. Ved vask og tørring fordamper 5-10 % af vandet, men den tabte mængde erstattes af opsamlet regnvand fra bygningens tag og parkeringsplads. 

Disse tiltag betyder, at MåtteXpressen opnåede rigtig flotte værdier for vand, energi og kemi, som alt sammen kommer vores kunder og klima til gode.
 
Læs mere om Svanemærkningen her.

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere