Svanemærket

Klima, miljø og energi

Dagrofa Foodservice melder sig under fanerne hos Netværk for Miljømærket indkøb

Som den første fødevaregrossist er Dagrofa Foodservice blevet medlem af Netværk for Miljømærket indkøb, som Miljømærkning Danmark står bag. Netværkets medlemmer bruger deres indkøbskraft til at drive markedet i en mere miljømæssig bæredygtig retning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Morgenbriefing - Bæredygtighed i byggeriet: Hvor meget dokumentation skal vi kræve?

Kom til morgenbriefing om dokumentation i byggeriet, og hør hvilke muligheder og udfordringer byggeriet står over for i forbindelse med den grønne omstilling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ISS Danmark opnår svanemærkning: 750 mio. m2-kontor- og produktionsarealer får nu mere miljøvenlig rengøring

Danmarks største servicevirksomhed, ISS Danmark, har netop opnået den mest omfattende miljømærkning i Danmark, Svanemærket for hele sin rengøringsforretning. Dermed kommer ISS Danmark til at udføre svanemærket rengøring på mere end 750 mio. m2 kontor-og produktionsarealer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danske virksomheder i indkøbernetværk sætter rekord

Ny indrapportering fra 13 store danske virksomheder i Netværk for Miljømærket indkøb viser, at netværket har opnået det hidtil største beløb af miljømærkede indkøb. Særligt kantiner, møbler og rengøring er i positiv vækst.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere