Svanemærket

Klima, miljø og energi

Compass group Danmark har opnået Svanemærke-certificering på hele rengøringsservicen

”I dag markerer vi en milepæl på vores bæredygtige rejse. Vi har gjort meget i lang tid, og nu har vi fået en blåstempling på det. Jeg har det nemmeste job med at modtage certifikatet – men jeg er så hammerende stolt over vores team,” fastslår Zanne Burø, Managing Director Nothern Europe, og sender klapsalver efter teamet bag svanemærkningen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dagrofa Foodservice melder sig under fanerne hos Netværk for Miljømærket indkøb

Som den første fødevaregrossist er Dagrofa Foodservice blevet medlem af Netværk for Miljømærket indkøb, som Miljømærkning Danmark står bag. Netværkets medlemmer bruger deres indkøbskraft til at drive markedet i en mere miljømæssig bæredygtig retning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Morgenbriefing - Bæredygtighed i byggeriet: Hvor meget dokumentation skal vi kræve?

Kom til morgenbriefing om dokumentation i byggeriet, og hør hvilke muligheder og udfordringer byggeriet står over for i forbindelse med den grønne omstilling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ISS Danmark opnår svanemærkning: 750 mio. m2-kontor- og produktionsarealer får nu mere miljøvenlig rengøring

Danmarks største servicevirksomhed, ISS Danmark, har netop opnået den mest omfattende miljømærkning i Danmark, Svanemærket for hele sin rengøringsforretning. Dermed kommer ISS Danmark til at udføre svanemærket rengøring på mere end 750 mio. m2 kontor-og produktionsarealer.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere